
Котлети з креветок
Морепродукти - основний компонент в кулінарії японців. Їх можна зустріти в сирому, смаженому і вареному вигляді. Креветочні котлети є традиційною стравою японської кухні. Користь вживання креветок дуже велика. М'ясо креветок є зразком здорової їжі, воно корисне як дорослим, так і дітям. Вживання страв з креветок покращує імунітет, знижує простудні захворювання та захворювання органів дихання, позбавляє від алергії. Креветки покращують стан волосся, нігтів і шкіри. В якості гарніру до котлет з креветок найкраще подавати рис.
Інгредієнти
Креветки
20 шт.
Рибне філе
500 г.
Вершкове масло
100 г.
Хліб
100 г.
Яйця
1 шт.
Молоко
200 мл.
Вівсяні пластівці
50 г.
Соняшникова олія
50 мл.
Мускатний горіх
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Сіль
за смаком
Кунжут
за смаком
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло, додати очищені креветки, обсмажити на слабкому вогні 2 хвилини. Креветки вийняти, масло заморозити в морозилці.
02
Хліб замочити в молоці. Рибне філе і хліб пропустити через м'ясорубку. Посолити. Креветки подрібнити, перемішати рибний і креветочний фарш з хлібом і яйцем. Додати перець і мускатний горіх.
03
Креветочне масло натерти на крупній тертці і додати у фарш. Перемішати фарш, зліпити невеликі котлетки. Обваляти їх у вівсяних пластівцях і кунжуті. Обсмажити до хрусткої скоринки на соняшниковій олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів