
Коулсло з ананасами і капустою
Поєднання солодкого і несолодкого хоч і доволі екстравагантно, але досить-таки популярно, тому давно використовується в різних стравах, в тому числі і салатах. Про один з таких салатиків сьогодні і піде мова. Саму по собі комбінацію білокачанної капусти і моркви новою назвати не можна, вона знайома і представникам здорового способу життя, і будь-якій господині, яка бажає приготувати корисний обід. Але варто додати в салат не характерний компонент, такий як солодкий консервований ананас, як страва вдало перетвориться: ефектне виконання і незвичайні смакові нотки припадуть до душі всім, хто його спробує. Рекомендуємо і Вам порадувати близьких цим вітамінним, швидким і дуже смачним салатиком.
Інгредієнти
Майонез
35 г.
Ананас консервований
200 г.
Моркву
300 г.
Капуста
400 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту нашаткувати соломкою. Потім посолити і трохи пом'яти.
02
Моркву помити, очистити і теж нашаткувати соломкою.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів