
Куряче філе, фаршироване начинкою Дюксель, та Гратен
Кращі рецепти від "МастерШеф"
Інгредієнти
Курка ціла
1 шт.
Картопля
10 шт.
Цибуля шалот
1 шт.
Часник
за смаком
Вершки
200 мл.
Сир
200 г.
Масло вершкове
за смаком
Гриби
500 г.
Петрушка
50 г.
Етапи приготування
01
Вмикаємо духовку. Очищуємо картоплю, цибулю та часник.
02
Шинкуємо кружечками картоплю на терці та залишаємо у мисці з водою.
03
Готуємо вершковий соус для гранету. Обсмажуємо часник. Додаємо лавровий лист, вершки та доводимо до кипіння. Приправляємо спеціями. Натираємо сир для гратену.
04
Змазуємо маслом форму для запікання і викладаємо картоплю. Заливаємо соусом та ставимо у духовку.
05
Розбираємо курку. Очищене філе супрем обмотуємо харчовою плівкою та залишаємо на столі.
06
Грибний соус Дюксель. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю-шалот та гриби, додаємо петрушку, спеції.
07
Фаршируємо начинкою Дюксель куряче філе.
08
Достаємо гратен з духовки, посипаємо тертим сиропом і відправляємо назад запікатися.Паралельно обсмажуємо філе до яскравої скоринки і також відправляємо у духовку.
09
Готуємо соус Бешамель.
10
Дістаємо з духовки куряче філе та гратен.
11
На фото можете бачити варіант подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів