
Курячий рулет з начинкою з рису і нуту
Курячі рулети - це цікавий варіант приготування самого дієтичного з усіх видів м'яса. Їх можна відварювати, запікати. У запропонованому рецепті рулетики з курячого філе обсмажують на оливковій олії до золотистої скоринки. Куряче філе - багате джерело легкозасвоюваних білків, мінералів і вітамінів. До того ж, за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Для того, щоб начинити курячі рулети, насправді підходять найрізноманітніші інгредієнти: гриби, овочі, горіхи, сухофрукти, омлети, сир. Спробуйте зробити начинку, використовуючи такі продукти: нут, рис, помідори, цукіні і сир. Смачно, корисно і ситно!
Інгредієнти
Філе куряче
2 шт.
Рис довгозернистий
200 г.
Нут
200 г.
Помідори
2 шт.
Цукіні
2 шт.
Сир твердий
60 г.
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Нут і рис окремо відварити до готовності.
02
Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.
04
Сир натерти на середній тертці
05
Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.
06
На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.
07
Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів