
Кутаб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
800 г.
Вода негазована Аквуля 2л
0,5 л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Зелень мікс 100г
200 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
У миску з борошном додати половину теплої води і сіль, перемішати виделкою. Потім, постійно помішуючи, додавати теплу воду, що залишилася.
02
На рівну поверхню, що посипана борошном, викласти і замісити круте тісто. Накрити його і залишити на півгодини.
03
Зелень, для начинки, подрібнити і гарненько перемішати (для начинки можна використовувати будь-яку свіжу зелень - петрушку, кріп, кінзу, базилік, щавель, зелену цибулю і т.д.).
04
Розділити тісто на 4 рівні частини, кожну з яких слід розкатати в тонкий млинець. Зелень викласти на половину цього млинця і приправити сіллю.
05
Після цього скласти його навпіл і запечатати так, щоб усередині не залишилося повітря.
06
Кутаб смажити на добре розігрітій сковороді і на сильному вогні. Смажити потрібно без масла хвилини по 2-3 з кожної сторони.
07
Зняти кутаб з вогню на тарілку і покласти зверху по шматочку вершкового масла. Подавати можна з йогуртом або сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)