Курка з білим вином і мигдалем - Image

Курка з білим вином і мигдалем

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Куряче м'ясо - самий дієтичний вид м'яса, а біле м'ясо курячих грудок по праву вважається найкориснішим. Вміст у ньому холестерину мінімальний. Менше тільки в рибі. Готуються курячі грудки без всяких складнощів: просто і швидко, оскільки в них мало сполучної тканини. Але потрібно враховувати такий момент: якщо готувати куряче філе занадто довго, воно може стати сухуватим. Це пояснюється тим, що в ньому мало жиру. Тому будьте уважні і не перестарайтеся, обсмажуючи курячі грудки. Зверніть увагу на те, що один із інгредієнтів запропонованого рецепта - алкоголь. Вино використовується біле сухе

Інгредієнти

Грудка куряча

6 шт.

Спеції

за смаком

Сік лимонний

30 мл.

Мигдаль

50 г.

Часник

1 шт.

Вино біле сухе

80 мл.

Масло вершкове

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду з вершковим маслом, викласти на неї курку, обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Додати до курки лимонний сік, спеції за смаком, готувати ще 2-3 хвилини. Витягнути курку зі сковороди.

02

Додати в сковороду мигдаль, нарізаний тонкими смужками, подрібнений часник і додати трохи вершкового масла. Обсмажувати до золотистого кольору горіхів.

03

Влити в сковороду вино, додати курку, через декілька хвилин, прибрати з вогню. Подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв