
Суп-пюре із сочевиці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
12 г.
М'ята 50г
3 г.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
210 г.
Перець червоний
за смаком
Паста томатна Чумак 25% 300г
15 мл.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
5 г.
Етапи приготування
01
Помити склянку сочевиці та поставити її варити бажано в скороварці. Води потрібно буде 2,5 літри. Варити потрібно близько години, оскільки в результаті такого довгого варіння, сочевиця розвариться повністю до пюреподібного стану.
02
Коли сочевиця звариться відставити її та окремо, потрібно поставити на вогонь місткість, в котру налити олію, та додати вершкове масло. Нагріти масло та олію, додати борошно та просмажити. Коли борошно трохи просмажиться, додати томатну пасту. Томатна паста надасть супу і приємний колір, і приємний смак. Тепер просмажити масло, олію, борошно та томатну пасту. Потім, після того, як паста трохи просмажиться, потрібно туди ж (увага, не в суп, а в масло, олію, борошно та томатну пасту) додати червоний перець та м'яту. Постійно помішуючи трохи пропарити (хвилини 2-3).
03
Потім вилити цю суміш до сочевиці, додати сіль, та можна їсти. В Туреччині цей суп їдять, додаючи до тарілки трохи лимонного соку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)