
Маленькі листкові пиріжки з шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
50 г.
Шашлик свинячий Глобино Жар&Co Summer Grill охолоджений
за смаком
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
1,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Вино вилити в каструлю, додати масло, 120 мл. води і жир. Поставити на вогонь, повільно нагрівати, поки жир не розтопиться.
02
Не доводячи суміш до кипіння прибрати з вогню, додати в каструлю просіяне борошно і дрібку солі, перемішати.
03
Отримане тісто викласти на присипаний борошном стіл, замісити тісто до м'якості й еластичності. Скачати тісто в кулю, накрити зверху рушником, залишити на 2 години.
04
Після, викласти на стіл тісто, розкачати до товщини 3 мм. Вирізати кружечки. Шинку дрібно нарізати. На одну половину кожного кружечка покласти шинку, накрити зверху другою половинкою кружечка, защипнути краї і надати форму півмісяця.
05
Розігріти олію в сковороді до температури 180-190°C, викласти порціями пиріжки в киплячу олію, смажити протягом 6-8 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Перекласти готові пиріжки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, після, перекласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)