
Манні фрикадельки для супу або десерту
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
4,5 ст. л.
Крупа манна Терра марка М 800г
3,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
1,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Покласти вершкове масло в невелику каструлю, поставити її на середній вогонь, розтопити масло. Влити в каструлю воду і додати сіль. Висипати манку, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, готувати, поки манка не буде прилипати до стінок каструлі.
02
Додати в кашу попередньо збите яйце і натерти в каструлю пармезан.
03
За допомогою ложки сформувати кульки з манної маси. Відварити фрикадельки в підсоленій киплячій воді, протягом 4-5 хвилин, у разі якщо фрикадельки для супу, якщо ж для десерту, тоді солити воду не потрібно, і при приготуванні тіста для фрикадельок сіль замінити на рівну кількість цукру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)