
Мариновані корнішони по-французьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки корнішони Ніжин солоні
450 г.
Сіль морська Carmencita крупна 80г
1 ст. л.
Естрагон бокс 50г
1 стебло
Часник
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Перець Мрія чорний горошком 20г
10 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
3 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
600 мл.
Етапи приготування
01
Викласти корнішони в миску, додати сіль. Перемішати, після чого викласти на рушник, зв'язати рушник за кути, підвісити над раковиною на 2 години (або покласти рушник із корнішонами в сито).
02
У літрову банку покласти естрагон, викласти шарами корнішони, зверху цибулю і нарізаний на чотири частини часник. Всипати спеції. У банці повинно залишитися 1-2 см. вільного місця.
03
Вилити оцет у каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, вилити в банку з корнішонами, повинно залишитися 1 см. вільного місця. Поставити на 3 тижні в темне прохолодне місце.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)