Мариновані корнішони по-французьки - Image

Мариновані корнішони по-французьки

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Мариновані корнішони по-французьки - це чудова пісна закуска французької кухні, яку легко можна приготувати в звичайних домашніх умовах. Корнішони - від французького «cornichon» - це маленькі тверді, хрусткі огірки довжиною від 3 до 9 см. Вони дуже смачні і дієтичні. У них міститься велика кількість корисних мінеральних речовин. Приправа для маринованих корнішонів може бути найрізноманітнішою: цибуля, часник, гвоздика, лавровий лист, естрагон, коріандр. Готові мариновані корнішони можна використовувати як інгредієнт для салатів, а також в якості звичайної холодної закуски або як гарнір до картоплі.

Інгредієнти

Корнішони

450 г.

Сіль крупна

1 ст. л.

Естрагон

1 стебло

Часник

1 шт.

Цибуля ріпчаста

100 г.

Перець чорний горошком

10 шт.

Лавровий лист

1 шт.

Гвоздика

3 шт.

Оцет

600 мл.

Етапи приготування

01

Викласти корнішони в миску, додати сіль. Перемішати, після чого викласти на рушник, зв'язати рушник за кути, підвісити над раковиною на 2 години (або покласти рушник із корнішонами в сито).

02

У літрову банку покласти естрагон, викласти шарами корнішони, зверху цибулю і нарізаний на чотири частини часник. Всипати спеції. У банці повинно залишитися 1-2 см. вільного місця.

03

Вилити оцет у каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, вилити в банку з корнішонами, повинно залишитися 1 см. вільного місця. Поставити на 3 тижні в темне прохолодне місце.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Мариновані корнішони по-французьки – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua