
Медові іриски
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Мед Літній Мед 750г
120 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Етапи приготування
01
У ємності змішати мед і цукор. Поставити ємність на повільний вогонь і довести до кипіння.
02
Після кипіння довести до бурштинового кольору (приблизно 8-10 хвилин).
03
Тим часом нагріти вершки, але не кип'ятити.
04
Коли цукрово-медова суміш загусне, викласти в неї масло, порціями, і залити гарячими вершками.
05
Варити до початку загустіння.
06
Деко вистелити папером для випікання, який змастити олією. Вилити суміш в деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С і готувати так до стану твердості.
07
Потім викласти готовий корж на блюдо, нарізати на необхідні форми і залишити іриски остигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)