 (1) (1).png)
Мімоза з сайрою
1
Рецепт салату "Мімоза" з сайрою
Салат "Мімоза" з сайрою — це класика, яка стала улюбленою закускою на святковому столі в Україні. Легкість приготування і прості інгредієнти роблять його ідеальним вибором для швидкого обіду або вільного часу, коли хочеться чогось простого і апетитного. Цей багатошаровий салат не тільки простий у приготуванні, але й завжди виглядає святково.
Варіації та поради з приготування
Цей рецепт можна адаптувати: замініть сайру на сардини або тунець для іншого смаку, додайте кукурудзу для солодкості або виключіть яйця для полегшеного варіанта.
Секрет у тому, щоб залишити салат настоятись у холодильнику кілька годин — це робить його неймовірно ніжним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сайра Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г
240 г
Яйця курячі Це-яйце С0 10шт
4 шт
Картопля біла
3 шт
Морква
2 шт
Майонез Руна 67% 415г
400 мл
Цибуля синя
1 шт
Сіль Морячка морська йодована 450г
за смаком
Перець Еко чорний мелений 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати інгредієнти: відварити овочі та яйця до готовності. Час: 10 хв.
02
Подрібнити інгредієнти: порізати цибулю, натерти моркву, картоплю та яйця. Час: 5 хв.
03
Шарування салату: викладати шари в порядку: картопля, сайра, цибуля, морква, яйця, промащуючи кожен шар майонезом. Час: 10 хв.
04
Остудження: залишити у холодильнику на 2-3 години для насиченості.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)