
Мигдальне безе
Безе - це французький десерт. Слово "безе" походить від французького "baiser", що означає поцілунок. Дійсно за смаком безе нагадує чимось поцілунок, воно таке ж легке, солодке і приємне. Безе зазвичай роблять зі збитих з цукром і запечених яєчних білків. Існують різні рецепти приготування безе і вони дуже гарні кожен по-своєму. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати мигдальне безе. Готується воно неймовірно швидко, легко і просто. У підсумку при мінімумі витрачених сил та енергії на виході ви будете мати приголомшливу солодку страву. Приготуйте таку страву до вечірнього сімейного чаювання і ви отримаєте максимум задоволення.
Інгредієнти
Мигдаль
200 г.
Білок яєчний
4 шт.
Кориця мелена
10 г.
Ванілін
5 г.
Етапи приготування
01
Мигдаль перемолоти в блендері в порошок, викласти в миску, додати ванілін і корицю. Перемішати.
02
Білки збити в міцну піну. Додати білки до суміші мигдалю, обережно перемішати до однорідної маси.
03
На деко викласти тісто ложкою, поставити в духовку розігріту до 160°C, випікати до ніжно-коричневого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів