
Морквяний пудинг із вимоченої моркви
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
15 г.
Морква
150 г.
Сметана ХМЗ 20%
30 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Сир кисломолочний Домашній
50 г.
Висівки Nordic пшеничні 160г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву очистити, натерти на дрібній тертці, залити водою, залишити на 3-4 години, при цьому необхідно кожну годину заливати свіжу воду.
02
За допомогою марлі віджати рідину з моркви. До м'якоті додати молоко, 10 г. вершкового масла, викласти отриману суміш на розігріту сковороду. Протушкувати.
03
У готову моркву додати жовток, який попередньо необхідно змішати з протертим сиром. Також додати білок і цукор. Перемішати до однорідної маси.
04
Змастити форму для випікання маслом, присипати висівками, викласти масу, випікати до готовності. Подавати зі сметаною/варенням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)