
Мучкаліца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1 кг.
Цибуля синя
3 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
10 шт.
Помідори рожеві фасовка
0,5 кг.
Часник
1 головка
Паприка різана червона
1 ч. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Перець чилі червоний
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
100 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматками, посолити і поперчити, додати паприку.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, посолити, тушкувати в маслі під кришкою з цукром до м'якості.
03
Перець очистити від насіння і перетинок, нарізати невеликими шматками, додати до цибулі, потушкувати під кришкою.
04
Додати очищені від насіння і шкіри нарізані помідори і часник. Тушкувати до легкого загустіння.
05
Додати м'ясо, тушкувати 30 хвилин на слабкому вогні. Додати перець чилі та петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)