
Мухамара
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Каппа солодкий
5 шт.
Перець Чилі
2 шт.
Волоський горіх
200 г
Кмин Еко римський 15г
5 г
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Лимон
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Петрушка 70г
50 г
Часник
2 зуб.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
30 г
Етапи приготування
01
Солодкі перці змастити олією, наколоти і запікати в духовці 40 хвилин при 200-220 градусах. Скласти гарячі перці в пакет, щільно зав'язати, щоб не потрапляло повітря. Через хвилин 20 очистити шкірку і насіння. Подрібнити в блендері.
02
Подрібнити хліб, часник, горіхи (злегка підсушені на сковорідці), петрушку, перці чилі в блендері, додати раніше зроблене пюре з запечених перців.
03
Додати мед, лимонний сік, корицю, кмин. Посолити і поперчити. Розвести оливковою олією до пастоподібного стану. Добре перемішати.
04
Укласти в баночку і зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)