Грибна ікра - Image

Грибна ікра

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 55 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Грибна ікра - це відмінна і корисна страва. Грибна ікра готується не дуже швидко, але зате який прекрасний результат виходить в кінці. Адже, це дуже смачна страва, яку дуже люблять багато людей. Готується страва зі свіжих грибів. ЇЇ можна подавати і на святковий стіл. Повірте, вона буде дуже затребувана і на святковому столі, і за сімейною трапезою. У сезон грибів, восени, таку заготовку дуже добре готувати про запас. Грибну ікру можна подавати, як основну закуску. Також можна застосовувати грибну ікру в якості начинки. Адже, які смачні виходять пиріжки і тарталетки з грибної начинки. Ваші близькі порадіють в будь-якому випадку. Так що готуйте грибну ікру.

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста

0.5 кг.

Сіль кухонна

300 г.

Гриби білі

5 кг.

Олія

250 мл.

Петрушка

60 г.

Кріп

60 г.

Яблочний оцет

75 г.

Етапи приготування

01

Свіжі гриби почистити та ретельно промити в холодній проточній воді. Скласти гриби в кастрюлю, додати 800 мл. води та сіль. Варити на невеликому вогні 30 хвилин. Під час варіння кілька разів перемішувати гриби дерев'яною ложкою, зняти піну. Готові гриби повинні осісти на дно, а бульйон стати прозорим.

02

Шумівкою дістати гриби з кастрюлі та гарячими подрібнити у комбайні, пропустити через м'ясорубку або подрібнити ножем. Цибулю нарізати кружечками та підсмажити на сковороді до золотисто-жовтого кольору в олії. Пропустити через м'ясорубку та додати подрібнені гриби.

03

В отриману суміші додати оцет та дрібно посічену зелень кропу та петрушки. Добре перемішати та щільно покласти в стерильні півлітрові банки. Накрити стерильними кришками, стерелізувати в киплячій воді 45 хвилин та закрити. Зберігати у холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Грибна ікра – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua