М'ясний суп із сиром і перловкою - Image

М'ясний суп із сиром і перловкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 3 год 40 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Перлова крупа сама по собі - дуже корисний продукт, проте далеко не всі дорослі і діти її люблять. Замість звичайної каші можна приготувати з перловки ситне, корисне і смачне перше блюдо - м'ясний суп з сиром і перловкою. Приваблює в даному блюді те, що перловка - дуже недорога крупа, а якщо приготувати її правильно, ще й смачна. Найважливіше в процесі приготування супу з перловкою - дотримання черговості у використанні і викладанні інгредієнтів. Перлову крупу потрібно попередньо замочити не менше ніж на 2-3 години, а можна і на ніч. Попередньо підготовлена крупа буде в супі м'якша і смачніша. Подавати страву можна зі сметаною, подрібненою зеленню і житнім хлібом.

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Сіль

за смаком

Сир пармезан

100 г.

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Крупа перлова

100 г.

Етапи приготування

01

Покласти м'ясо в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, після чого злити воду. Промити м'ясо, залити м'ясо в каструлі свіжою водою, поставити знову на вогонь, варити протягом 3 годин, посолити за смаком.

02

Моркву і цибулю очистити, нарізати кубиками. Додати в суп моркву та цибулю, всипати перлову крупу. Варити протягом 30 хвилин.

03

При подачі посипати тертим пармезаном і посіченою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

М'ясний суп із сиром і перловкою – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua