
М'ясні косички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Борошно 7 1кг
50 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 г.
Лимон
0,5 шт.
Гірчиця Щедро Медова 120г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину промити під водою і нарізати шматочками (як для відбивних).
02
Кожен шматочок відбити молотком і приправити, за смаком, сіллю і перцем.
03
Далі кожен шматочок розрізати на три однакових смужки. Потім з цих смужок сплести косичку, а кінці закріпити зубочистками.
04
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями і розділити їх навпіл.
05
Цибулю покласти в миску і розім'яти її рукою так, щоб пішов сік. Додати до цибулі гірчицю і нарізаний лимон.
06
Косички обмазати отриманим маринадом і залишити в мисці хвилин на 40, щоб косички добре настоялися.
07
Після чого обваляти косички в борошні і обсмажити на олії на сковороді з обох сторін.
08
Наприкінці викласти смажені косички на паперові рушники і вийняти зубочистки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)