.png)
new
Наполеон з малиною
1
Чи любите ви гармонію хрусткого тіста та шовковистого крему? Торт "Наполеон" – це класика, що заворожує своїм виглядом і смаком. Уявіть його з ніжними нотками малини – не втриматись!
Якщо ви шанувальник десертів, які одночасно виглядають як витвір мистецтва і смакують як казка, то "Наполеон з малиною" стане для вас справжнім відкриттям.
Варіації
Цей десерт може бути адаптований до вашого смаку: додавайте улюблені ягоди, експериментуйте з кремами.
Секрети ніжності та смаку
Використовуйте якісне вершкове масло, щоб створити ніжне тісто, а також свіжу малину для додавання легкості.
Поради щодо інгредієнтів
Обирайте малину, яка стигла, але ще тверда – це подарує десерту аромат і свіжість.
Дрібні кулінарні нюанси
Не поспішайте на етапах охолодження – це критично важливо для правильної текстури крему та тіста.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове заморожене 500г
500 г
Вершки Ферма ультрапастеризовані 33% 500г
300 мл
Пюре Metro Chef малини 1кг
200 мл
Цукор Хуторок білий кристалічний 800г
150 г
Цукор ванільний Мрія 10г
1 ч.л.
Малина Flora свіжа 125г
100 г
Етапи приготування
01
Підготовка тіста — Розморозити тісто, розвернути на злегка припудреній поверхні. ⏱ 20 хв. Охолодити в холодильнику.
02
Приготування крему — Збити вершки з цукром та ваніллю до м'яких піків, повільно вводити малинове пюре. ⏱ 15 хв. Орієнтир: крем має бути пухким, але стійким.
03
Збірка торта — Перемастити шари кремом, чергуючи із залишками малинового пюре. ⏱ 15 хв. Охолодити.
04
Прикрашання — Посипати згори цукровою пудрою та викласти свіжу малину. ⏱ 10 хв.
05
Порада Залиште торт у холодильнику на ніч – смак стане ще насиченішим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)