Наполеон з заварним кремом - Image

new

Наполеон з заварним кремом

1

Кількість порцій: 8Час приготування: 4 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Для багатьох з нас, Наполеон з заварним кремом - це більше ніж просто десерт. Це гастрономічна подорож у дитинство, коли ми спостерігали, як старші готували ці неймовірно хрусткі шари, які згодом перетворювались у райський пиріг. Заварний крем, що ніжністю обіймає кожен кусочок, трохи пудри зверху - і ви вже в епіцентрі солодкої насолоди.


Варіації

Існують різні модифікації цього десерту. Деякі кухарі додають ягідний джем між слоями, щоб підсилити смакову гру; інші - шоколадну глазур для глибшого аромату.


Секрети ніжності та смаку

Головний секрет незрівнянного смаку - в ретельно підготовленому тісті та ніжному заварному кремі. Перевіряйте складники на свіжість, й дайте готовому торту настоятись - тоді наполеон стане ще краще.


Поради щодо інгредієнтів

Оберіть якісне вершкове масло і ретельно відібраний екстракт ванілі для крему. Це той випадок, коли кожен інгредієнт на рахунку.


Дрібні кулінарні нюанси

Завжди просушуйте коржі перед збиранням торта - це допоможе уникнути ризику склеювання.

Продукти для рецепту

Тісто Рудь листкове заморожене 500г
49.50 - 93.00

Тісто Рудь листкове заморожене 500г

500 г

Інгредієнти

Тісто Рудь листкове заморожене 500г

500 г

Масло Metro Chef екстра солодковершкове 82,5% 200г

200 г

Молоко Галичина пастеризоване 2,5% 870г

500 мл

Цукор Хуторок білий кристалічний 800г

200 г

Яйця курячі Свіжак С0 10шт

3 шт.

Крохмаль кукурудзяний Сто Пудів 400г

50 г

Екстракт Carmencita ванільний 150мл

5 мл

Етапи приготування

01

Підготовка тіста — Розкачайте листкове тісто, наріжте на бажані частини, випікайте до золотистого кольору. ⏱ 20 хв. Орієнтир: стане золотистим.

02

Приготування крему — В невеличкій кастрюлі змішайте молоко, цукор, яйця і крохмаль, варіть на повільному вогні до загустіння. ⏱ 15 хв. Орієнтир: крем став густим.

03

Збирання торта — Змастіть коржі кремом, збирайте торт шарами, залиште на настоювання. ⏱ 10 хв. Орієнтир: крем рівномірно вкриває коржі.

04

Остаточне оформлення — Посипте готовий торт пудрою, залиште в холодильнику для охолодження. ⏱ 15 хв. Орієнтир: готовий до подачі.

05

Порада⏱ Залишайте торт настоюватись не менше ніж на 8 годин, щоб отримати найкращий результат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 год