
Нектарини в сирному тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г
Борошно 7 1кг
150 г
Сир кисломолочний 9%
150 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Нектарин
5 шт.
Сіль Єгипет
2 г
Цукор ванільний Auchan 8г
45 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г
Етапи приготування
01
Покласти в миску борошно, сир і порізане дрібними кубиками масло.
02
Додати одне яйце і посолити дрібкою солі. Місити тісто, поки воно не злипнеться в грудку. Присипати борошном і залишити, загорнувши в плівку, можна на ніч або кілька годин у холодильнику.
03
Нектарини розрізати навпіл, видалити кісточку. Посипати ванільним цукром, залишити на годину.
04
Розкачати тісто, порізати на квадрати, змастити квадрати сиропом від нектаринів і викладати по половинці на квадрат.
05
З'єднати куточки, а потім загнути їх. Щоб усе трималося, змащувати яйцем.
06
Надрізати нектарини хрестом зверху і випікати в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин. Вийняти, відігнути шкірку, посипати кожен чайною ложечкою суміші звичайного і ванільного цукру. Поставити знову в духовку на 10-15 хвилин, щоб цукор перетворився на сироп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)