
Локшина з грибами, м'ясом і білим вином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
400 г.
Лисички Полісянка 500г
200 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
М'ясо стегна куряче Супер Філео охолоджене ~1,1кг
350 г.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
125 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Спеція Паприка мелена
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
40 г.
Петрушка 70г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл.
Етапи приготування
01
Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.
02
Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.
03
Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.
04
Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)