Омлет з сьомгою - Image

Омлет з сьомгою

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок
Омлет - улюблена багатьма страва, для приготування якої злегка збиті яйця з'єднують з молоком (або вершками) і смажать. Омлет можна готувати з різними добавками, використовуючи для цього м'ясні чи рибні продукти, свіжу зелень, овочі. Приготуйте омлет із сьомгою. Сьомга, як і будь-яка риба, - дуже цінний продукт. Крім цього, ця риба має важливу здатність не накопичувати в своєму складі шкідливі елементи. Вживання сьомги важливе для профілактики багатьох грізних серцево-судинних захворювань, для зниження рівня холестерину, для процесу омолодження. Протеїни, що містяться в сьомзі, засвояться організмом дуже легко, відновивши при цьому сили. Порада: при подачі омлет можна полити розтопленим вершковим маслом.

Продукти для рецепту

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
327.60 348.74

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

750 мл

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

100 г

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

10 мл

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

40 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Сьомгу помити, відділити м'ясо від кісточок. Нарізати рибу невеликими довгастими шматочками. Додати до риби сіль і перець.

02

Яйця збити з молоком у пухку масу. Змішати яйця і сьомгу. Смажити омлет на розігрітій сковороді на рослинній олії. Подавати гарячим з салатом або гарніром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв