Омлет по-арабськи з м'ясом - Image

Омлет по-арабськи з м'ясом

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Точної історії виникнення такої страви, як омлет ніхто не знає. Але слово omelette - французьке, тому й прийнято вважати, що витоки омлету знаходяться у Франції. Найбільш поширена версія про виникнення цієї страви розповідає історію про те, як король Богемії Франц-Йосиф I поїхав на полювання, під час якого дуже зголоднів і йому не залишалося нічого іншого, як заглянути до звичайних простих людей. Селянам, які були дуже ошелешені таким візитом, довелося приготувати обід з усього, що у них було - яйця, молоко, борошно і родзинки. Королю настільки сподобалась ця страва, що він наказав своїм кухарям вдосконалити її і внести в свій раціон. З тих пір і почалося поширення омлету по різним кухням світу, які привносили щось своє в рецепт, і тепер ми можемо обирати кожен день новий варіант цієї страви.

Інгредієнти

Яловичина

200 г.

Зелена цибуля

70 г.

Молоко

2 ст.

Яйця курячі

3 шт.

Вершкове масло

2 ст. л.

Пшеничне борошно

1 ч. л.

Зелень

60 г.

Сіль

4 г.

Етапи приготування

01

Перекрутити м'ясо в м'ясорубці 2 рази, збити яйця, посікти дрібно зелену цибулю і змішати з яйцем, молоком і борошном.

02

Додати в суміш фарш, вилити приготовану масу в форму, змащену маслом, запікати омлет в духовці до готовності.

03

Такий омлет прийнято подавати з гарніром з картоплі або рису і з зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Омлет по-арабськи з м'ясом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua