Апельсиновий чізкейк - Image

Апельсиновий чізкейк

Кількість порцій: 1Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Чізкейк - це десерт не нашої кухні. Він прийшов до нас з Європи. У наш час чізкейк став досить популярним завдяки його м'якому ніжному смаку. Якщо ви хочете почастувати гостей чимось дуже смачним і приємним, спробуйте зробити чізкейк самі. А ми вам у цьому допоможемо. При цьому, цей десерт не зовсім звичайний: в ньому смачно поєдналися сир і апельсин. Перший робить десерт більш ніжним і м'яким. А апельсин надає йому приємний аромат і свіжість. До того ж ці інгредієнти містять в собі багато корисних речовин, що надає чізкейку ще один плюс. Отже, такий чізкейк стане справжньою прикрасою вашого столу.

Продукти для рецепту

Кориця Еко мелена 20г
14.00 18.50

Кориця Еко мелена 20г

20 г

Інгредієнти

Печиво пісочне

40 г.

Кориця Еко мелена 20г

1 г.

Мед Літній Мед 750г

20 г.

Апельсин

1 шт.

М'ята 50г

2 г.

Сир кисломолочний 9%

100 г.

Етапи приготування

01

Печиво подрібнити і ретельно перемішати з маслом (попередньо потримавши його кілька годин при кімнатній температурі) і корицею.

02

Сир змішати, додати мед.

03

У круглу форму викласти масу з печива товщиною 1 см., зверху викласти сирну масу.

04

Залишити в холодильнику на 2 години. При подачі прикрасити шматочками апельсина і свіжою м'ятою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти