
Горіхово-овочеві кульки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стебло селери
1 шт.
Цибуля порей
6 ст. л.
Мигдаль
200 г.
Морква
2 шт.
Волоський горіх
150 г.
Сіль морська Carmencita крупна 80г
1 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ч. л.
Шавлія в горщику
за смаком
Спеція Кумін мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Горіхи замочити у воді на 1 годину, після чого злити воду, обсушити горіхи на паперовому рушнику.
02
Моркву і цибулю очистити, перекласти в чашу блендера, додати селеру, подрібнити. Додати в блендер горіхи, сіль, кмин, шавлію, соєвий соус, ще раз подрібнити до однорідної маси.
03
Зліпити з маси в блендері кульки, кожен раз змочуючи руки в мисці із водою. Покласти кульки на сушку на 1 годину при температурі 60ºС. Кульки повинні бути сухі зовні і м'які всередині. При необхідності зменшити температуру. Подавати теплими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)