
Горіховий торт без борошна
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Фундук
200 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко згущене варене
370 г.
Борошно 7 1кг
20 г.
Етапи приготування
01
Горіхи подрібнити в кавомолці або кухонному комбайні.
02
Горіхи, яйця, цукор, розпушувач змішати.
03
Форму (на 1 літр) змастити маслом і посипати борошном. Викласти масу.
04
Випікати в духовці до готовності 10 - 15 хвилин (або близько 5 хвилин при 900 Вт в мікрохвильовці).
05
Охолодити приблизно 3-5 хвилин.
06
Згущене молоко збити з вершковим маслом.
07
Розрізати корж, змастити згущеним молоком. Торт можна посипати горіхами, цукровою пудрою, прикрасити, збитими вершками і фруктами або полити розтопленим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)