Гострий соус із коріандром - Image

Гострий соус із коріандром

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

При приготуванні цього соусу зазвичай використовується блендер, але якщо всі інгредієнти злегка збити виделкою, то зовні соус вийде більш мальовничим. Готується гострий соус всього 15 хвилин. З інгредієнтами і спеціями можна сміливо експериментувати. Замість лимона іноді використовують лайм. Рослинну олія замінюють оливковою або арахісовою. Але основним інгредієнтом залишається свіжий коріандр. Його пряний трохи різкуватий аромат зробить незабутнім будь-яку страву, до якої його подадуть. Соус добре поєднується з рибою, м'ясом і овочами, особливо якщо ті приготовлені на грилі або на пару. Крім цього, соус можна використовувати як маринад, особливо для морепродуктів.

Інгредієнти

Коріандр свіжий

1 пучок

Лимонний сік

50 мл.

Оливкова олія

100 мл.

Соус чилі

1 ст. л.

Мед

2 ч. л.

Часник

2 зубчики

Цедра лимона

1 ст. л.

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Свіжий коріандр промити під водою, а потім обірвати листя від стебел.

02

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

03

З половинки лимона зняти цедру, а потім видавити з нього сік.

04

Всі інгредієнти скласти в чашу для блендера і перебити все в однорідне пюре.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гострий соус із коріандром – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua