Овочеві нагетси - Image

Овочеві нагетси

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Овочеві нагетси - це легка холодна закуска або гарнір до основних страв, до м'яса і риби. Блюдо для прихильників правильного і здорового харчування, в ньому міститься мінімум калорій, так як до складу входять тільки овочі: броколі, морква, картопля, цибуля, які запікаються в духовці, а не смажаться на сковороді. А якщо не вмочувати нагетси в яйця, то вони можуть стати повністю пісною стравою. Гірчиця в даному рецепті додає нагетсам особливу пікантну родзинку. Їх можна готувати про запас і зберігати в морозильній камері. Готові нагетси подають з соусом або кетчупом.

Інгредієнти

Картопля

2 шт

Морква

3 шт.

Броколі

250 г.

Ріпчаста цибуля

1 шт.

Часник

1 зубчик

Оливкова олія

30 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Гірчиця

2 ч. л.

Борошно

60 г.

Яйця

2 шт.

Панірувальні сухарі

60 г.

Етапи приготування

01

У шкірці відварити картоплю і окремо броколі. Нарізати цибулю півкільцями. Морквину очистити і нарізати кружальцями. Часник дрібно нарізати.

02

У сковороді розігріти масло і додати цибулю. Обсмажити 3 хвилини. Додати часник. Смажити ще 2 хвилини.

03

Додати моркву. Тушкувати 10 хвилин. Овочі остудити.

04

Яйця збити віночком. Деко застелити пергаментом. Овочі викласти в подрібнювач.

05

Посолити, поперчити і добавити гірчицу. Добре перемішати.

06

З тіста руками сформувати кульки. Кожну кульку вмочити в яйце, борошно, сухарі.

07

Викласти на деко. Поставити в духовку на 10 хвилин при 200°C. Перегорнути, запікати ще 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Овочеві нагетси – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua