
Вівсяні ботончики "Гранола"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
150 г
Мед Літній Мед 750г
4 ст.л.
Пластівці вівсяні Козуб Продукт Найніжніші 300г
400 г
Апельсин
1 шт.
Родзинки
100 г
Спеція Кориця мелена
1 ч.л.
Етапи приготування
01
Духовку нагрійте до 190°C.
02
З апельсина зніміть цедру.
03
У великій каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте цукор, мед, корицю і цедру апельсина, перемішайте.
04
Нагрівайте суміш на повільному вогні до повного розчинення цукру.
05
Зніміть каструлю з вогню і до отриманого сиропу всипте вівсяні пластівці і родзинки, все добре перемішайте.
06
Квадратну форму для випікання застеліть пергаментним папіром, змастіть її маслом і викладіть суміш для граноли. Рівномірно розподіліть суміш і утрамбуйте ложкою. Випікайте у розігрітій духовці 15-20 хвилин - до золотистого кольору, потім дайте остигнути і наріжте квадратиками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)