
Вівсяна галета з вишнею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пластівці вівсяні
90 г.
Борошно 7 1кг
90 г.
Вишня сушена
550 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
100 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
50 г.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
10 г.
Етапи приготування
01
Відправити пластівці в подрібнювач. Пересипати в миску, додати борошно. Додати рікоту. Перемішати в крихту. Додати кефір.
02
Замicити тісто, накрити плівкою на 30 хвилин.
03
Вимити вишню і видалити кісточки. Посипати цукром і крохмалем, перемішати.
04
Пергамент посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто шириною приблизно, 0,3 см, відразу на пергаменті. Посипати коричневим цукром.
05
Ближче до центру викласти вишню, залишаючи місце для загибів. Приблизно 4 -5 см. По центру викласти вишню, залишаючи місце для загинів. Защипнути края.
06
Відправити в розігріту духовку до 180°C градусів. Випікати 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)