
Млинці на грейпфрутовому соку
Скільки ж різних рецептів млинців існує! Причому в кожній країні їх готують по-різному. Один з таких рецептів - це млинці на соку грейпфрута. На перший погляд може здатися, що млинці виходять кислуватими, але це тільки здається. Насправді, в грейпфруті дуже багато корисних речовин. Через те, що це цитрус, в ньому багато вітаміну С, а він дуже необхідний нашому організму в різну пору року. Сік можна брати і фреш, і з магазину. Звичайно, перший варіант смачніший. Але, повірте, млинці виходять в будь-якому разі, в хорошому сенсі, незвичайні і з особливими нотками.
Інгредієнти
Пшеничне борошно
2 ст.
Яйця
2 шт.
Цукор
3 ст. л.
Грейпфрутовий сік
1 ст.
Буряковий сік
50 мл.
Вода
1 ст. (або трохи більше)
Сіль
щіпка
Сода
щіпка
Рослинна олія + для змащування сковороди
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яйця збити з сіллю і цукром. Просіяти борошно. Розмішати до отримання однорідної маси без грудочок (для цього можна використовувати блендер або ручний міксер).
02
Потім додати сік грепфрута, буряка, сіль, соду і рослинну олію. Ретельно перемішати.
03
Дати настоятися протягом 20 хвилин (можна відразу почати) і випікати з двох сторін.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів