
Панцанелла з червоними перцями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
3 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Часник
4 шт.
Помідор
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
8 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Багет французький, шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Багет нарізати тонкими шматочками покласти на деко. Випікати протягом 5 хвилин. Дати охолонути. Після, натерти часником. Розламати хліб на невеликі шматочки. Полити оливковою олією багет, відправити в духовку на 7-10 хвилин. Після, остудити.
02
Перці очистити від насіння, нарізати середніми шматочками.
03
Сковороду поставити на вогонь, влити оливкову олію, що залишилася, розігріти. Подрібнити цибулю з часником, висипати на сковороду. Обсмажувати протягом 2 хвилин, після, додати нарізані помідори та перці, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Перекласти суміш у миску, остудити, додати крутони з багету з часником.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)