Парфе з рікоти з манго і лаймом - Image

Парфе з рікоти з манго і лаймом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Для аромату в парфе можна додавати каву, какао і багато іншого. Насамперед парфе - страва французької кухні. Із французької назва страви перекладається як «ідеальний». Парфе із рікоти з манго і лаймом виходить просто чудово. Це прекрасний десерт в літню спеку. Насичує розпалений організм дорогоцінними вітамінами і вологою і піднімає настрій. Рікоту можна замінити вершками. Десерт із рікотти з манго і лаймом буде і смачним, і корисним частуванням як для дітей, так і для дорослих.

Інгредієнти

Манго

2 шт.

Сир Рікота

300 г.

Цукор

1 ст. л.

Сік лайма

1 ст. л.

Цедра лайма

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Манго промити і очистити від шкірки. Потім розрізати навпіл і видалити кісточки.

02

Потім нарізати манго невеликими кубиками, перекласти його в миску, додати туди цукор, цедру і сік лайма. Все добре перемішати і залишити хвилин на 20.

03

Збити міксером сир рікоту і розкласти його по креманкам.

04

Зверху викласти шматочки манго і відразу подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв