
Великодній зелений салат із фетою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Броколі
250 г.
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
125 г.
Огірки солені
0,5 шт.
Авокадо 500г
0,5 шт.
Петрушка 70г
2 ст. л.
М'ята 50г
1,5 ст. л.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1,5 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3,5 ст. л.
Насіння гарбуза чищене
за смаком
Насіння соняшника очищене
за смаком
Сир Фета Світ Сир 45%
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Розламати капусту на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, відварити до м'якості, протягом 2-3 хвилин у киплячій воді. Воду злити, капусту промити під водою.
02
Відварити в киплячій воді горошок протягом 1-2 хвилин. Після, промити під водою.
03
У салатниці змішати капусту, горошок, нарізані огірок і авокадо, посічені петрушку і м'яту.
04
Окремо змішати оливкову олію і вичавлений лимонний сік, після чого скропити салат отриманою заправкою, додати в салат фету та насіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)