Паста з авокадо і тофу - Image

Паста з авокадо і тофу

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Паста з авокадо і сиру тофу дуже вишукане і смачне блюдо. Авокадо не повинен бути сильно м'який, але і не твердим. Сорти авокадо з шкіркою, вкритою яскраво вираженими пухирцями, набагато смачніші гладкокожих різновидів. Авокадо розминають виделкою в кашку (бажано в іншій тарілці) і додають до сиру. Поливають лимонним соком, через це авокадо не потемніє. Сир тофу можна замінити м'яким сиром або фетою. У холодильнику пасту можна зберігати кілька днів, подавати намазав на свіжий хліб, тости, галети, печиво і все, що підкаже ваш смак. Рецепт пасти можна змінити, наприклад, прибрати часник і додати зелень. Ще дуже смачно буде з вареним яйцем.

Інгредієнти

Авокадо

250 г.

Лимон

50 г.

Часник

2 зубчики

Сир тофу

100 г.

Йогурт

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Сир тофу розім'яти виделкою в глибокій мисці.

02

Розрізати авокадо навпіл, дістати кісточку і очистити шкірку.

03

Авокадо розім'яти виделкою в кашку і додати до сиру і лимонного соку. Добре перемішати.

04

Додати в пасту дрібно посічений часник і перемішати. Додати йогурт, сіль. Зберігати в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Паста з авокадо і тофу – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua