
Паста з часником і креветками
Як зробити звичайну вечерю не такою вже й простою і прісною? Ми знаємо простий і легкий рецепт для цього. Паста з часником і креветками. Цю страву готувати легко і просто. Вона не забере у вас дуже багато часу, зате ви можете порадувати своїх рідних смачною вечерею. Креветки надають страві особливого смаку. Можна зробити до пасти легкий салатик і доповнити свою вечерю. Або ж відкрити пляшку легкого вина і влаштувати романтичну вечерю для своєї половинки. Така страва підійде і для такого приводу, адже вона досить легка і ніжна. У будь-якому випадку ви і всі, хто спробує цю страву, будуть у захваті. Адже все геніальне - просто. Так що смачного!
Інгредієнти
Масло кисло-вершкове
45 г.
Спагеті
200 г.
Олія оливкова
5 мл.
Часник
20 г.
Цедра лимона
10 г.
Перець чилі
10 г.
Креветки (салатні) очищені
300 г.
Лимонний сік
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Відварити пасту в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Злити воду.
02
Поки паста готується, нагріти сковорідку на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію.
03
Додати видавлений часник, пластівці чилі і цедру. Готувати ще 2 хвилини. Потім викласти в олію креветки і, помішуючи, готувати ще 7 хвилин до готовності креветок.
04
До приготовлених креветок викласти пасту, петрушку, видавити сік лимона. Посолити і поперчити. Перемішати і подавати. Додатково поперчити, посипати цедрою лимона і свіжою петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів