Паста з томатами, базиліком і часником - Image

Паста з томатами, базиліком і часником

Кількість порцій: 5Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Такі звичні для нашої людини макарони - це лише один з численних видів італійської пасти. Паста (Pasta) перекладається з італійської як "тісто". Цим словом позначають як макаронні вироби, так і страви з них. Шанувальники італійської кухні вже давно оцінили таку страву як паста з базиліком і часником. Готова страва має збалансований гостро-солодкий смак, досить ситна і неймовірно корисна, оскільки до її складу входять тільки натуральні продукти. Томат трохи пом'якшує смак італійських трав, роблячи блюдо ніжним на смак. Якщо ви віддаєте перевагу ситному сніданку, паста - відмінний варіант.

Інгредієнти

Помідори черрі

450 г.

Лапша

450 г.

Оливкова олія

3 ст. л.

Часник маринований

1 с. л.

Чебрець подрібнений

1 ст. л.

Орегано подрібнений

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Цукор

1 ч. л.

Пармезан тертий

50 г.

Базилік

за смаком

Cіль

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

02

Помідори черрі розрізати навпіл.

03

На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.

04

Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.

05

Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.

06

Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.

07

Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Паста з томатами, базиліком і часником – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua