Паве - Image

Паве

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Паве - це десертне блюдо бразильської кухні, цілком доступне за складом і не складне в приготуванні. Головна умова - дуже свіжі яйця, так як в процесі приготування вони не проходять термообробку. Вершки беруться жирні і густі. Шоколад бажано використовувати чорний. Яєчні білки необхідно збивати в тугу піну. Десерт Паве подають охолодженим, можна окремо на маленьких тарілочках або на великому блюді нарізаним порційними шматками. Прикрашають тертим шоколадом. Паве – це дуже смачний десерт для дітей і дорослих, на свято і на кожен день.

Інгредієнти

Молоко

250 мл.

Вершки

200 мл.

Згущене молоко

1 банка

Яйця

4 шт.

Печиво

250 г.

Чорний шоколад

100 г.

Вода

150 мл.

Етапи приготування

01

Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка розтерти. До жовтків додати згущене молоко і молоко, перемішати, поставити на вогонь і варити до загустіння. Готовий крем охолодити.

02

Влити 150 мл. води в невелику каструлю, додати шоколад і прогріти 5 хвилин до повного розчинення шоколаду.

03

Печиво вмочити в шоколад. Викласти шар печива в форму, зверху половину крему. Шари повторити.

04

Охолоджені білки збити міксером в густу піну. Збити вершки. Потім з'єднати вершки з білками і акуратно перемішати.

05

Вершки і білки викласти у форму і розрівняти, поставити в холодильник для охолодження.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

2

25 хв

Паве – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua