
Печінка по-єгипетськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
500 г
Перець Каппа солодкий
4 шт.
Тонуюча фарба для волосся got2b Farb Artist 092 Перчик Чилі 80мл
1 шт.
Часник
6 зубчиків
Лимон
1 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ч.л.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку промийте і наріжте невеликими шматочками.
02
У сотейнику добре розігрійте олію, викладіть печінку і злегка обсмажте її.
03
Тим часом солодкий перець розріжте навпіл, видаліть насіння і наріжте його тонкою соломкою. Цибулю наріжте півкільцями.
04
Додайте цибулю і перець на сковороду до печінки і обсмажте все разом близько 3 хвилин.
05
Тим часом часник і перчик чилі пропустіть через часниковий прес, додайте сіль, спеції і перетріть все в ступці.
06
Викладіть на сковороду, перемішайте і продовжуйте обсмажувати все ще близько 2 хвилин.
07
Потім розріжте лимон і вичавіть сік просто в сковороду, слідом влийте оцет. Перемішайте і продовжуйте тушкувати до готовності печінки - близько 10 хвилин.
08
Отриману начинку з печінки викладіть в піти або шматки лаваша (у них також можна додати майонез і зелень) і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)