Печиво кантучі з мигдалем - Image

Печиво кантучі з мигдалем

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кантучі - це традиційне італійське сухе печиво, різновид печива біскоті, особливо популярний у Тоскані. "Біскоті" в перекладі з італійської означає "двічі запечене". Печиво дійсно випікають двічі: спочатку у вигляді ковбасок (або батона), а потім ковбаски ріжуть скибочками шириною приблизно 1,5 см і знову випікають. Виходить солодке, хрустке, легке печиво, можна сказати: печиво-сухарики. Його можна зберігати до 3-х місяців. Але повірте: кантучі зникнуть у Вас дуже швидко. За бажанням замість мигдалю можна використовувати інші горіхи, а також сухофрукти. Кантучі подають до кави, чаю або солодкого вина.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

280 г.

Цукор

130 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

5 г.

Цукор ванільний

1 г.

Яйце куряче

4 шт.

Мигдаль

75 г.

Етапи приготування

01

Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в мисці, зробити ямку в центрі маси. Три яйця збити з ванільним цукром, влити яєчну суміш у ямку. Всі інгредієнти перемішати, до однорідної маси.

02

Додати в загальну масу мигдаль, повторно перемішати. Масу розділити на чотири частини, кожну скачати в ковбаску.

03

Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом, зверху викласти ковбаски з тіста, змастити зверху збитим яйцем. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 175°C протягом 15-20 хвилин.

04

Витягнути ковбаски з духовки, нарізати на часточки завтовшки 1,5 см. Повернути в духовку деко, випікати протягом 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Печиво кантучі з мигдалем – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua