
Печиво "Чуррос"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст.
Масло вершкове домашнє
180 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Борошно 7 1кг
300 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
6 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
Цукрова пудра Aro 250г
Кориця Еко мелена 20г
Етапи приготування
01
У воду додати сіль, довести до кипіння, покласти шматочки вершкового масла.
02
У великій мисці змішати борошно з корицею. Швидко по частинах додати борошно в гарячу воду, зменшити вогонь і енергійно вимішувати однорідне заварне тісто. Вимішувати тісто, поки воно не буде відходити від стінок. Зняти каструлю з вогню.
03
Яйця злегка збити, додати в тісто, продовжуючи збивати, поки воно не стане блискучим.
04
Перекласти готове до випічки заварне тісто в кондитерський мішок (бажано з великою насадкою у формі зірки).
05
У глибокій сковороді великого діаметру розігріти масло для фритюру. Видавити 4-5 витягнутих кільця тіста в гаряче масло, зрізавши тісто з насадки мокрим гострим ножем (або ножицями). Смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Дістати шумівкою і обсушити на паперовому рушнику. Потім посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)