
Перець, фарширований індичкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш зі стегна індички охолоджений
500 г.
Рис пропарений
100 г.
Перець Болгарський
10 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Морква
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець духмяний Еко 20г
5 горошин
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Рис відварити до напівготовності, остудити, змішати з фаршем. Посолити, поперчити за смаком.
02
Зрізати у перця верхівку, очистити від насіння. Наповнити перець фаршем.
03
Злегка обсмажити на соняшниковій олії дрібно порізану цибулю.
04
Додати до цибулі натерту на середній терці моркву, а потім очищені від шкірки і пропущені через м'ясорубку помідори. Посолити.
05
Викласти в підливу нафарширований перець, додати горошини духмяного перцю.
06
Щільно накрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)