
Плацинди з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
550 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Картопля фасована
400 г.
Цибуля Петриківські Овочі ріпчаста 1кг
1 шт.
Петрушка 70г
10 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
100 мл.
Етапи приготування
01
Для тіста просіяти борошно в широку миску, зробити заглиблення в центрі, додати сіль і влити воду (близько 300 мл., залежно від борошна). Замісити досить круте тісто. Місіти його кілька хвилин, потім зробити кулю, накрити рушником і дати постояти 10-15 хвилин.
02
З тіста зробити 6-8 однакових кульок (приблизно по 130-140 г.). Використовувати борошно для підсипання, при необхідності. Знову накрити кульки рушником і залишити на 10 хвилин.
03
Поки тісто доходить, зробити начинку. Картоплю очистити і нарізати дуже дрібними кубиками.
04
Додати дрібно нарізану цибулю. Дрібно посічену зелень теж додати в начинку, посолити. Кульки тіста розкачати по черзі тонким шаром, у центр покласти начинку (1-2 столових ложки) і згорнути (краї тіста загорнути до середини). Щоб тісто краще склеювалося, можна злегка змочити його водою. Приготовані коржі покласти на розігріту сковороду з маслом (вогонь повинен бути маленьким) швом вниз. Готувати під кришкою 5-7 хвилин до золотистого кольору. Потім перевернути і смажити з іншого боку також на маленькому вогні і під кришкою, щоб начинка встигла приготуватися. Подавати теплими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)