
Пиріг із камамбером
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
150 г.
Сир Cantorel Камамбер Жеан 60%
5 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
5 ст. л.
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Спеція Імбир мелений
за смаком
Куркума Еко 20г
3 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Розкачати тісто для круглої форми. Викласти тісто у форму, зверху лист пергаменту, зверху будь-яку крупу, розрівняти її по всій поверхні форми. Випікати в духовці протягом 10-15 хвилин, після, прибрати папір із крупою, остудити.
02
Розтопити сир на водяній бані, додати до сиру вершки, перемішати, попередньо збити яйця і додати їх до суміші сиру та вершків, додати також цукрову пудру, імбир і куркуму. Ретельно перемішати суміш, викласти зверху на тісто.
03
Зменшити температуру духовки до 190°C, випікати пиріг протягом 30 хвилин, пиріг має покритися коричневою скоринкою. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)