Пиріг із камамбером - Image

Пиріг із камамбером

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У рецепті використовується готове листкове дріжджове тісто. Особливість цього пирога в тому, що попередньо випікається корж, а потім на нього викладають суміш з розтопленого на водяній бані сиру камамбер, вершків і збитих яєць з додаванням цукрової пудри, меленого імбиру і куркуми і ставлять пиріг в духовку ще на півгодини, обов'язково зменшивши температуру. При викладанні тіста у форму бажано виліпити високі бортики. Щоб тісто не піднялося при випічці, на нього на лист пергаменту викладають будь-яку крупу або горох. В результаті приготування виходить смачний, оригінальний, ароматний пиріг зі світло-коричневою скоринкою.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове

150 г.

Сир камамбер

5 ст. л.

Вершки

5 ст. л.

Пудра цукрова

за смаком

Яйце куряче

1 шт.

Імбир мелений

за смаком

Куркума

3 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C. Розкачати тісто для круглої форми. Викласти тісто у форму, зверху лист пергаменту, зверху будь-яку крупу, розрівняти її по всій поверхні форми. Випікати в духовці протягом 10-15 хвилин, після, прибрати папір із крупою, остудити.

02

Розтопити сир на водяній бані, додати до сиру вершки, перемішати, попередньо збити яйця і додати їх до суміші сиру та вершків, додати також цукрову пудру, імбир і куркуму. Ретельно перемішати суміш, викласти зверху на тісто.

03

Зменшити температуру духовки до 190°C, випікати пиріг протягом 30 хвилин, пиріг має покритися коричневою скоринкою. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пиріг із камамбером – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua