
Пиріжки з гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ч. л.
Сир Mlekovita Чеддер тертий 300г
100г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2шт
Насіння гарбузове Semki Солоне смажене 80г
4 ст. л.
Гарбуз Хоккайдо
500г
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити від шкірки і серцевини. М'якоть вимити, обсушити і нарізати дуже маленькими кубиками. Цибулю очистити і подрібнити.
02
У сотейнику розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Покласти гарбуз, готувати 10 хв. Додати томатну пасту, 150 мл води, сіль і перець. Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати без кришки 10 хв. Дати охолонути, потім додати тертий сир.
03
На присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в тонкий пласт. Листкове тісто розкочують тільки в одному напрямку.
04
Нарізати тісто ромбами довжиною 15 см і шириною 10 см.
05
Змастити їх по всій поверхні злегка збитим яйцем.
06
Покласти на кожен ромб по 1 ст. л. начинки, скласти удвічі так, щоб вийшов трикутник. З силою притиснути руками краю. Викласти пиріжки на змащене маслом деко, змастити їх яйцем і посипати гарбузовим насінням. Поставити в холодильник на 30 хв. Потім переставити в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)