Сливовий крем - Image

Сливовий крем

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок
Нижче представлений рецепт універсального десерту «на всі випадки життя» – сливового крему. Чим зумовлена ​​така універсальність? Тим, що його можна використовувати в безлічі страв. Сливовий крем можна подати як окремий десерт, прикрасивши листочком м'яти і свіжими сливами. Він може виступити в ролі соусу для будь-якого фруктового салату. Сливовий крем ідеально підійде для прошарку торта або ж для прикраси фруктових пирогів, кексів, печива ... А ще кожен раз цей крем можна готувати по-новому. До нього не зайвим буде додати мускатний горіх або корицю, ваніль або гвоздику, трохи мигдалю або фісташок.

Продукти для рецепту

Сік яблучний Наш Сік 200мл
13.50 23.30

Сік яблучний Наш Сік 200мл

200 мл

Інгредієнти

Слива темна

750 г

Сік яблучний Наш Сік 200мл

100 мл

Лимон

1 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

40 г

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

250 мл

М'ята 50г

50 г

Етапи приготування

01

Сливи помити, нарізати на половинки і видалити кісточки. Нарізати сливи дрібними кубиками, покласти в каструлю і додати до них яблучний сік. Варити сливи на невеликому вогні близько 20 хвилин, а потім подрібнити блендером або протерти через сито.

02

Додати до пюре зі слив лимонний сік і цедру лимона, перемішати і нагріти. Яйця з цукром збити міксером до стану піни. Додати до яєць гаряче пюре і ще раз добре збити. Поставити на вогонь і довести до кипіння, потім відразу вимкнути вогонь. Готовий крем охолодити (він повинен трохи загуснути).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв