
Сливовий «Наполеон»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г
Слива темна
1 кг
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Лимон
30 г
Імбир Еко мелений 20г
5 г
Масло вершкове домашнє
50 г
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 градусів. Розтопити 10 грам вершкового масла, додати 1 чайну ложку цукру, добре розмішати, щоб цукор розчинився. На присипаний борошном стіл викласти 1 пласт тіста, змастити його маслом з цукром. Зверху накрити другим пластом тіста, тонко розкачати. Виделкою в декількох місцях наколоти тісто.
02
Деко збризнути водою, укласти тісто. Поставити деко в розігріту духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Дістати з духовки, дати охолонути.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Покласти сливи в каструлю, додати цукор, лимонний сік, імбир і корицю. Варити сливи на невеликому вогні близько 15-20 хвилин (об'єм повинен зменшитися вдвічі). Додати вершкове масло, добре розмішати. Вимкнути вогонь і дати охолонути до кімнатної температури.
04
Вершки збити в стійку піну. Розділити вершки на три частини. Краї тіста підрізати (крихти не викидати). Розрізати випечене тісто на 3 однакових пласта. Перший змастити збитими вершками, укласти другий і змастити його вершками і сливовим пюре. На верх укласти третій пласт і змастити рештою вершків. Торт покласти в холодильник на 1 годину, щоб він просочився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)