Польський суп - Image

Польський суп

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Польська кухня смачна і багата. Рецептів перших страв в цій країні налічується кілька десятків. Жоден польський обід не обходиться без супу. Апетитний польський суп з ковбасою і квасолею - чудова страва, приготувати яку зовсім не складно. Вогонь, на якому вариться суп, повинен бути маленьким - якщо суп кипить бурхливо, він буде мутного кольору. Можна приготувати цю страву і з консервованої білої квасолі у власному соку. Щоб капуста в супі була соковитіша, її необхідно підготувати: нашаткувати, залити холодною водою і поставити в холодильник. У холодній воді капуста насититься і буде в супі дуже соковитою. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Інгредієнти

Курка

250 г.

Ковбаса копчена

300 г.

Квасоля

300 г.

Стебла селери

1 шт.

Морква

1 шт.

Капуста білокачанна

1/4 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Паприка

за смаком

Кріп

за смаком

Петрушка

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.

02

Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.

03

Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.

04

Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.

05

Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Польський суп – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua