
Польський суп
Польська кухня смачна і багата. Рецептів перших страв в цій країні налічується кілька десятків. Жоден польський обід не обходиться без супу. Апетитний польський суп з ковбасою і квасолею - чудова страва, приготувати яку зовсім не складно. Вогонь, на якому вариться суп, повинен бути маленьким - якщо суп кипить бурхливо, він буде мутного кольору. Можна приготувати цю страву і з консервованої білої квасолі у власному соку. Щоб капуста в супі була соковитіша, її необхідно підготувати: нашаткувати, залити холодною водою і поставити в холодильник. У холодній воді капуста насититься і буде в супі дуже соковитою. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Інгредієнти
Курка
250 г.
Ковбаса копчена
300 г.
Квасоля
300 г.
Стебла селери
1 шт.
Морква
1 шт.
Капуста білокачанна
1/4 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Соняшникова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Паприка
за смаком
Кріп
за смаком
Петрушка
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.
02
Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.
03
Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.
04
Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.
05
Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів